Patiëntregistratie en documentenopslag

In Revalidatiedossier kunnen patiënten op een makkelijke en snelle manier geregistreerd worden. Daarnaast kunnen de patiëntgegevens optioneel opgehaald worden via het SBV-Z aan de hand van het Burgerservicenummer.
Daarnaast kunnen gerelateerde documenten van de patiënt ge-upload worden naar de cloudopslag.

Vragenlijsten afnemen

Revalidatiedossier biedt de mogelijkheid om vragenlijsten af te nemen. Zowel de behandelaar als de patiënt heeft hier de mogelijkheid toe. De patient heeft de mogelijkheid om vanuit huis de vragenlijsten in te vullen aan de hand van een patiëntenwebsite. De invulstatus van de vragenlijsten kan gevolgd worden via een voortgangsoverzicht, zodat de behandelaar kan zien of de patiënt de vragenlijsten heeft ingevuld.

[fontawesome icon=”fa-line-chart” circle=”yes” size=”large” iconcolor=”#ffffff” circlecolor=”” circlebordercolor=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”statistieken” id=””]

Meetinstrumenten

Naast vragenlijsten bestaat er ook de mogelijkheid om meetinstrumenten af te nemen binnen Revalidatiedossier. Er is een vaste set aan meetinstrumenten beschikbaar binnen de applicatie welke kunnen worden toegevoegd aan het dossier. Deze meetinstrumenten kunnen meerdere malen worden afgenomen en wordt het verloop van deze momenten weergegeven in een grafiek. Op aanvraag bestaat er de mogelijkheid om eigen meetinstrumenten aan de applicatie toe te voegen.

Zelf vragenlijsten maken

Binnen het revalidatiedossier bestaat de mogelijkheid om zelf vragenlijsten toe te voegen. Voor het gebruik van deze functionaliteit heeft u de bouwmodule nodig. De vragenlijsten worden ontwikkeld in een ontwikkelomgeving en een paar keer per jaar is er de mogelijkheid om een release te doen naar de productieomgeving. Deze vragenlijsten kunnen mogelijk ook thuis door de patiënt/cliënt worden afgenomen.

[fontawesome icon=”fa-file-text-o” circle=”no” size=”large” iconcolor=”#ffffff” circlecolor=”” circlebordercolor=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”” class=”statistieken” id=””]

Export functie voor onderzoeksdoeleinden

Revalidatiedossier biedt de mogelijkheid om alle uitkomsten van de ingevulde vragenlijsten per traject en per meetinstrument te exporteren. Hierbij is er een keuze tussen een normale variant met de letterlijke uitkomsten en een SPSS variant, waarbij de vragen gekoppeld zijn aan voorgedefinieerde SPSS coderingen. Deze exportvariant kan mogelijk later verder bewerkt worden in SPSS.

Multidisciplinair werken

In Revalidatiedossier bestaat de mogelijkheid om met meerdere zorgverleners aan 1 dossier te werken, waardoor de totale behandeling van de patiënt op een overzichtelijke manier gevolgd kan worden. Dit kan binnen één locatie of locatieoverschrijdend.

[fontawesome icon=”fa-users” circle=”yes” size=”large” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” flip=”” rotate=”” spin=”no” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”right” class=”statistieken” id=””]

Systeemeisen

Revalidatiedossier is een volledig webbased applicatie en wordt ondersteund door de volgende browsers:
  • Internet Explorer vanaf versie 9
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Opera
Sommige functionaliteiten kunnen mogelijk niet goed functioneren door mogelijke veiligheidsrestricties binnen een instelling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

main-desktop